Dagen startade med lite snack i smågrupper och efter en stund startade vi med uppvärmning som avslutades med stretch övningar. Alla var superduktiga och gjorde allt dom kunde för att klara av alla stretch övningar.
Sen körde vi leken: Under hökens vingar kom med boll naturligtvis och efter det så körde vi en repris på begäran av en deltagare: vem är rädd för Zlatan.

Sen körde vi hinderbana som var lite annat uppbyggd än gårdagen. Alla tog i från tårna för att göra sitt allra bästa.
Efter detta och naturligtvis många vattenpauser så körde vi boll teknik. Där man skulle springa fram t ull en låg kon och med hjälp med bara foten lägga bollen i hålet. Jättesvårt då konen gärna säckar ihop om man har för mycket vikt på fot och boll.
Vi körde även övning med att runda konan med boll allt för att få in vikten av teknik.
Lunch Pizza som alla var supersugna på redan när dom kom på morgonen.
Kl.12 så kom Alfredo Afram som är domare i div.4. Han hade sina domarkläder på sig. Han berättade om sig själv och hur han började som domare. Regler för fotboll berättade han om, han visade myntet som han använder för att singla om att starta med boll eller välja sida. Alla fick hålla i det fina myntet, även det gula och det röda kortet fick alla hålla i. Sen fick alla ställa sina frågor till Alfredo det var frågor om hur man får ett rött kort, hur gammal han var när han började som domare. Om det varit mycket bråk när han har dömt osv osv.
Sen dömde han en match, vilket alla gillade att äntligen ha en riktig domare på plats.

Vattenpaus och sen körde vi igång ett pass med att kicka bollen. Oj vad alla kämpade och jag tror att alla tillslut fick till att kunna trixa allt ifrån två tillslag till uppåt 15.

Efter det så körde vi igång tre olika stationer med:
1. Passa genom bågar
2. Anfall med tre motstånd en back
3. Skjuta prick. Måltavlor i kryssen och vid stolproten.

Alla var superduktiga. När det bröts för vatten paus, så kände man att många deltagare var nöjda med dagen och helst ville vila, men vi lyckades peppa upp dom allra flesta igen så vi kunde köra en avslutnings övning med att få visa upp sin bästa fint genom att få dra förbi en ledare och avsluta med ett pang skott mot en annan ledare. Nu var det dags för fotbollsskolans sista match. Värmen, tiden och att det var tredje dagen visade sig i att vissa deltagare valde att vara publik till matchen. Men dom som hade kraft kvar körde så svetten lackade.
Vi blåste av när fler valde att bli publik.
Nu var det dags för utdelning av diplom och att få tacka alla för det superfina deltagandet. Wooohooo helt plötsligt kom Ulrica farandes med bollarna i absolut sista sekund. Så alla fick sin boll och det var ren och skär glädje över detta.

Frukt och kramar delades ut.
Tack för i år👊🏻❤️⚽️

Huvudtränare Anna-Carin Skogh